Jó formaérzékkel és fejlett technológiával rendelkezünk, így rengeteg féle felületet tudunk – az Ön egyedi életstílusához és igényeihez igazodva – nyújtani. Minden kövünk egyedi jelleggel rendelkezik. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen felületekből tud választani.

„Erezett” felület

Egy nemzetközileg szabadalmaztatott gyártási folyamat révén a termék felülete természetes kőhöz hasonló kinézetet kap, ezáltal minden egyes kő és lap egyedi felületű lesz. A fózolás nélküli élek a különleges kisugárzású Umbriano felület részét képezik és vágott, természetes kőre hasonlító burkolat alakítható ki a termék segítségével.

„Finommosott” felület

Egy speciális felületkezelő technológiával a termék felületét finoman érdesítik, ezáltal láthatóvá válnak a felületi betonrétegben található nemeszúzalék szemcsék. Az eredmény egy finom, lágy struktúrájú, elegáns felület.

„Colorflow” felület

A colorflow design-ra több szín finoman egymásra hangolt árnyalata jellemző, élénk és egyedi hatású melírozott kivitelben. A finoman egymásra hangolt színek kompozíciója különleges, kifejező felületet biztosít.

„Colormix” felület

Különböző, egymásra hangolt színek keveredése minden egyes kövön, melynek hatására élénk, harmonikus színjáték keletkezik. Így a nagy, egységes felületek sem lesznek unalmasak soha.

„Strukturált” felület

A strukturált felület a természetes kő felület mintájára készül. Finom struktúra, egyenetlen szélek, ill. a tudatosan alakított kisebb magasságbeli eltérések a természetes kövek felületét kívánják leképezni.

„Fa utánzatú” felület

Egy speciális öntött beton technológiának köszönhetően fa erezetű felület képződik, mely megtévesztésig hasonlít a valódi fához. Az időjárásnak ellenálló, szilánkmentes és tartós élettartamú fa alternatíva.

„Kefélt” felület

Semmelrock kefélt felület

A felületet egy speciális, kefés eljárással kezeljük. Az eredmény kellemes tapintású, finoman barázdált felület.

„Homokszórt” felület

A felületet enyhén érdesítjük, ezáltal az finoman érdes szerkezetű, enyhén barázdált, matt megjelenést kap.

„Antikolt” felület

Nosztalgikus hangulat: a kész kövek mesterséges koptatása után egy rusztikus és antik hatású felület keletkezik, teljesen egyedi élekkel.

„Mosott” felület

A mosott felületek struktúrája finom kidolgozású. Az előtűnő zúzalék természetes módon nyújt tündöklő látványt. A felület nagyon intenzíven fénylik.

„Nyersbeton” felület

A kezeletlen, nyersbeton felület egyszerű és modern hatást nyújt. Egységes színekben és rengeteg színárnyalatban készül és sokoldalúan felhasználható.

“Égetett” klinkerfelület

Prémium kategóriájú égetett agyagból készült természetes felület.

“Porcelán” felület

A prémium minőségű Air Pave® porcelán lapok válogatottan dekoratív, elegáns felületet és egyedi megjelenést adnak. Az exkluzív, finom kőszemcsés és enyhén csillogó, domború strukturált felületnek és a harmonikus színeknek köszönhetően kiválóan kombinálhatóak és minden stílushoz jól illeszkednek.