Jó formaérzékkel és fejlett technológiával rendelkezünk, így rengeteg féle felületet tudunk – az Ön egyedi életstílusához és igényeihez igazodva – nyújtani. Minden kövünk egyedi jelleggel rendelkezik. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen felületekből tud választani.

„Erezett” felület

Egy nemzetközileg szabadalmaztatott gyártási folyamat révén a termék felülete természetes kőhöz hasonló kinézetet kap, ezáltal minden egyes kő és lap egyedi felületű lesz. A fózolás nélküli élek a különleges kisugárzású Umbriano felület részét képezik és vágott, természetes kőre hasonlító burkolat alakítható ki a termék segítségével.

„Finommosott” felület

Egy speciális felületkezelő technológiával a termék felületét finoman érdesítik, ezáltal láthatóvá válnak a felületi betonrétegben található nemeszúzalék szemcsék. Az eredmény egy finom, lágy struktúrájú, elegáns felület.

„Colorflow” felület

A colorflow design-ra több szín finoman egymásra hangolt árnyalata jellemző, élénk és egyedi hatású melírozott kivitelben. A finoman egymásra hangolt színek kompozíciója különleges, kifejező felületet biztosít.

„Colormix” felület

Különböző, egymásra hangolt színek keveredése minden egyes kövön, melynek hatására élénk, harmonikus színjáték keletkezik. Így a nagy, egységes felületek sem lesznek unalmasak soha.

„Strukturált” felület

A strukturált felület a természetes kő felület mintájára készül. Finom struktúra, egyenetlen szélek, ill. a tudatosan alakított kisebb magasságbeli eltérések a természetes kövek felületét kívánják leképezni.

„Fa utánzatú” felület

Egy speciális öntött beton technológiának köszönhetően fa erezetű felület képződik, mely megtévesztésig hasonlít a valódi fához. Az időjárásnak ellenálló, szilánkmentes és tartós élettartamú fa alternatíva.

„Antikolt” felület

Nosztalgikus hangulat: a kész kövek mesterséges koptatása után egy rusztikus és antik hatású felület keletkezik, teljesen egyedi élekkel.

„Mosott” felület

A mosott felületek struktúrája finom kidolgozású. Az előtűnő zúzalék természetes módon nyújt tündöklő látványt. A felület nagyon intenzíven fénylik.

„Nyersbeton” felület

A kezeletlen, nyersbeton felület egyszerű és modern hatást nyújt. Egységes színekben és rengeteg színárnyalatban készül és sokoldalúan felhasználható.

Égetett klinkerfelület

Prémium kategóriájú égetett agyagból készült természetes felület. Többféle színtónusban és felülettel (érdes, antikolt, sima).

Porcelán felület

A prémium minőségű Air Pave® porcelán lapok válogatottan dekoratív, elegáns felületet és egyedi megjelenést adnak. Az exkluzív, finom kőszemcsés és enyhén csillogó, domború strukturált felületnek és a harmonikus színeknek köszönhetően kiválóan kombinálhatóak és minden stílushoz jól illeszkednek.