Semmelrock Vorteile von Betonsteinen

A beton hihetetlenül flexibilis a megvalósítható formákat tekintve. Jó oka van annak, hogy termékeink betonból készülnek:  egyetlen más anyag sem formázható olyan mértékben, mint a beton. Ellenállóképes, terhelhető, biztos és rendkívüli tulajdonságokkal ruházható fel. A számtalan forma, szín és felületi megmunkálási lehetőség a betont az egyik legsokoldalúbb nyersanyaggá teszi.

Szép formák és gyönyörű színek

A beton kő minden, csak nem unalmas. Sokoldalú, rugalmas és egyedi téralakítási lehetőséget tesz lehetővé szín-, forma- és felületvilágának köszönhetően.

Javítások

Nem probléma többé. A szükséges bontási munkálatok után a köveket probléma mentesen vissza lehet helyezni. A javított terület később semmiben sem fog különbözni a környező területtől..

Nagyfokú tartósság

A beton térkövek még a legmagasabb hőmérsékletnek is ellenállnak. A beton térkövek megtartják csúszásmentességüket s nagyon tartósak, így megelőzik, hogy az útburkolatban barázdák és deformálódások alakuljanak ki. Mindezek olyan tulajdonságok, melyeknek köszönhetően a beton térkövek kitűnnek a többi térburkoló elem közül.

Környezettudatos

A térkővel történő burkolás pozitív módon hat a talajvízháztartásra, ill. a levegő páratartalmának megtartására. A klímára is pozitív hatást gyakorol. A közelben található nyersanyagok betongyártás során történő felhasználása kíméli a környezetet.

Könnyen tisztítható

A Semmelrock Premium Protect® bevonatnak köszönhetően a térkövek alig igényelnek tisztítást.

Fagyálló

A beton térburkolatnak köszönhetően a burkolt felület tavasszal ugyanúgy néz ki, mint ősszel, nem látszanak rajta a tél utáni időszak jellemző jegyei, mint repedés, süllyedés. A Semmelrock termékek só- és fagyálló tulajdonsággal rendelkeznek.