Semmelrock felületvédelem

Védett. Nemesített. Tiszta.

Felületi védelem térkövekre és lapokra

Semmelrock Protect® termékek esetében – a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva – impregnálással egy megfelelő  felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja.

Lehet, hogy optikailag azonosnak tűnnek, azonban van egy különbség: Semmelrock kutató és fejlesztő csapata naponta új technológiák kifejlesztésén dolgozik, hogy Önöknek, vevőinknek ezt a különbséget kialakítsák. Az innovatív formák, színek, kivitelek és kialakítási változatok mellett, mindenekelőtt a tartós esztétikai képmegőrzése játszik szerepet, ami a legnagyobb terhelés esetén is biztosított.

Semmelrock Protect® termékek esetében – a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva – egy megfelelő felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja.

Semmelrock Protect Logo
  • védelem impregnálással

  • szennyeződésekre kevésbé érzékeny

  • maradandó színragyogás

Alapvédelem

A Semmelrock Protect® a beton térkövek ideális alapvédelme, amely normál környezeti befolyások, mint por vagy lomb ellen védi a felületet. Az ezzel kezelt térkövek lényegesen kevésbé érzékenyek a szennyeződésekre. Rendszeres tisztítással valamint utóimpregnálással megmarad a védelem.

Tisztítás és gondozás

  • szükség esetén javasoljuk vízzel és puha kefével a felület tisztítását

  • a szennyeződéseket lehetőleg gyorsan el kell távolítani

  • évente ajánlott nagytakarítást végezni tisztítószerrel

Semmelrock Protect® védelemmel ellátott termékeink: