Az oldalak üzemeltetője

SEMMELROCK International GmbH
A-1100 Wien, Wienerbergerplatz 1
Tel. +43 1 60192-10901
Fax +43 1 60192-10919
e-mail: international@semmelrock.com
A Bécsi cégbíróságnál vezetett cégjegyzékszám: 90955ha
VAT-ID / UID: ATU 25408902

A Semmelrock Magyarországon

SEMMELROCK STEIN+DESIGN BURKOLATKŐ Kft.
2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 108.
Tel. +36 29 / 578 – 112
Fax +36 29 / 578 – 130
E-mail: info@semmelrock.hu
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-080331
Adószám: HU12269217-2-13
Cégbíróság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Linkek

http://www.semmelrockgroup.com/de/
http://www.umbriano.de/

Használati tanácsok

A Semmelrock-weboldalon termékekről, szolgáltatásokról és magáról a Semmelrock cégről szeretnénk Önt tájékoztatni.  A Semmelrock cég azon adatait, amelyekkel kapcsolatosan az E-Kereskedelmi Törvény értelmében kívánjuk Önt tájékoztatni,  az Impresszum alatt találhatja meg. Az adatok védelmét nagyon komolyan kezeljük, az ezzel kapcsolatos részletekről az Adatvédelem fejezetben tájékozódhat.

Felelősség

A Semmelrock International GmbH felhívja a figyelmet arra, hogy az ezen a weboldalon közzétett információk alapján ne hozzanak sem beruházási, sem egyéb döntéseket. A Semmelrock International GmbH nem vállal felelősséget az ezen a weboldalon megemlített és/vagy egyéb elemzők ajánlásaiért, prognózisaiért, ill. egyéb adataiért.

A felelősség kizárása tartalmi helytelenségek tekintetében
A weboldalunkon szereplő valamennyi információt gondosan készítettük el, a tartalmi helyességért azonban garanciát nem tudunk vállalni. A Semmelrock kifejezetten kizár a weboldalon szereplő információk esetleges tartalmi helytelenségéből adódó mindennemű felelősséget.

A felelősség kizárása a honlap üzemeltetésével kapcsolatban
A Semmelrock igyekszik weboldalát folyamatosan elérhető állapotban tartani, a felhasználók azonban erre igényt nem támaszthatnak. A Semmelrock jogában áll a weboldal elérhetőségét és használatát saját mérlegelése szerint korlátozni, ill. szüneteltetni. A Semmelrock nem felel azon károkért, amelyek korlátozásból vagy nem-elérhetőségből eredhetnek.

Szerzői jog

Valamennyi, a Semmelrock weboldalán rendelkezésre bocsátott tartalom (szöveg, kép, animáció, stb.) szerzői jogi védelem alá esik és a Semmelrock kifejezett írásbeli engedélye nélkül nem sokszorosítható, ill. terjeszthető.

Webdesign

Programozás, Webdesign és Online-Marketing: Ostheimer.at

Felhasznált fotók

Helmut Mitter

fotokohlmeier

Fotolia.com
Archideaphoto, BBB3, Thom Bal, Composer, Tiberius Gracchus, gzorgz, Wilm Ihlenfeld, Jamie Hooper, julia700702, kantver, kesipun, klickermint, kosheen, Krawczyk-Foto, Maya Kruchancova, lassedesignen, liatris, Gabriele Maltinti, Andreas Mueller, photographer.eu, Dano Lo Presti, shock, Gina Smith, Solisimages, sutsaiy, VGF, Andrey Volokhatiuk, stefan weis, alexandre zveiger

Shutterstock.com
FooTToo, NY Studio, tuthelens, WorldWide, Smit, g-stockstudio, tommaso lizzul

Panthermedia.net
get4net

istock
quavondo, shmeljov

thinkstock
Jupiterimages

stocksy
chelsea victoria

gettyimages (Corbis)