Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item

Nézze meg, érintse meg, próbálja ki!

Amikor új ruhát vesz, teljesen természetes, hogy több darabot is megtekint, felpróbál, összehasonlít. Amit a textilipar réges-rég tud, azt a Semmelrock is hasznosítja.

Mintakertjeinkben sétálgathat, kipróbálhatja és élvezheti a formatervezés világát. Azt, hogy melyik térkő, lap, vagy kerítés, lépcsőelem felel meg az Ön személyes elképzelésének, melyik színezés illik a személyiségéhez.

A Semmelrock terasz-, út- és térkialakítási ötletekkel segíti a kert kialakításban. Cölöpök, szegélyelemek és lépcsők építési megoldásaira szintén talál példákat. Munkatársaink a helyszínen minden kérdésére válaszolnak és további tippekkel és műszaki fortélyokkal is rendelkezésére állnak. Javasoljuk, hogy látogatása előtt egyeztessen időpontot szakértőinkkel, hogy biztosan elég időt fordíthassunk Önre.

Semmelrock mintakert – Ócsa

Semmelrock mintakert – Ócsa
H-2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 108.
Tel.: +36 (29) 578-112, Fax: +36 (29) 578-119

Semmelrock mintakert – Felsőzsolca

Semmelrock mintakert – Felsőzsolca
H-3561 Felsőzsolca, Szikszai út 1., Ipari Park
Fax: +36 (46) 321-329

Mintakertjeink szabadon bejárhatók, időtől függetlenül bármikor látogathatók. Szakmai tanácsadással szívesen állunk rendelkezésére munkanapokon 8:00 és 15:00 óra között.

“Sz” mint Szolgáltatás

A Semmelrocknál a Szolgáltatás nagybetűs szó. Munkatársaink időt szánnak Önre. Az a döntése, amit egy út, egy teraszkialakítás, vagy akár egy kerti tó, vagy medence körüli tér, vagy egy feljáró építésével kapcsolatban hoz, a következő években napi kísérője lesz, magától értetődő tehát, hogy a legjobb tanácsadást vegye ehhez igénybe. Kert- és tájépítő társaságokkal, valamint az építőanyag kereskedelemmel is együttműködünk, azért hogy széleskörű,  megalapozott és megbízható információkkal tudjunk szolgálni.

Ezenkívül a Semmelrocknál olyan szakértők dolgoznak, akik építészekkel, várostervezőkkel, a műemlékvédelemmel, műszaki kivitelezőkkel együttműködve egyedi megoldásokat terveznek és valósítanak meg. Természetesen tervezőprogram, azaz a CAD támogatással is. szívesen állunk rendelkezésére. A “mindent egy helyen” elvet a partnerhálózatunkkal is követjük: az értékesítésen túl az építésre, burkolásra is tudunk partnert ajánlani.