Semmelrock felületvédelem

Semmelrock Protect® és Semmelrock Premium Protect® termékek esetében – a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva – impregnálással egy megfelelő felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja.

Lehet, hogy optikailag azonosnak tűnnek, azonban van egy különbség: Semmelrock kutató és fejlesztő csapata naponta új technológiák kifejlesztésén dolgozik, hogy Önöknek, vevőinknek ezt a különbséget kialakítsák. Az innovatív formák, színek, kivitelek és kialakítási változatok mellett, mindenekelőtt a tartós esztétikai képmegőrzése játszik szerepet, ami a legnagyobb terhelés esetén is biztosított.

Semmelrock Protect® és Semmelrock Premium Protect® termékek esetében – a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva – egy megfelelő felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja.

A Semmelrock Premium Protect® esetében a felület a gyártási folyamatban lezárásra kerül és UV besugárzással védelmet is kap.

 

Semmelrock Protect®

A Semmelrock Protect® a beton térkövek ideális alapvédelme, amely normál környezeti befolyások, mint por vagy lomb ellen védi a felületet. Az ezzel kezelt térkövek lényegesen kevésbé érzékenyek a szennyeződésekre. Rendszeres tisztítással valamint utóimpregnálással megmarad a védelem.

 • védelem impregnálással
 • szennyeződésekre kevésbé érzékeny
 • maradandó színragyogás

Tisztítás és gondozás

 • szükség esetén javasoljuk vízzel és puha kefével a felület tisztítását
 • a szennyeződéseket lehetőleg gyorsan el kell távolítani
 • évente ajánlott nagytakarítást végezni tisztítószerrel

 

Semmelrock Premium Protect®

A Semmelrock Premium Protect® az optimális felületvédelem, melynek köszönhetően még a különösen makacs szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak. A kiegészítő felületkezelésnek és UV sugárzással végzett keményítésnek köszönhetően a térkövek különösen szép fényt és kiváló színvédelmet kapnak. A fáradt olaj, vörösbor, kávé, ketchup vagy mustárfolt azonnali tisztítással maradványmentesen eltávolítható. A tisztítást vízzel és kefével, különösen erős szennyeződés esetén az ajánlott tisztítószerrel kell végezni. Utókezelésre nincs szükség, mert a bevonat tartósan megmarad.

 • védelem felületkezeléssel
 • nagyon könnyen tisztítható
 • intenzívebb, hosszan tartó színragyogás
 • nagyon jól ellenáll az időjárás viszontagságainak, szennyeződéseknek, fagynak és jégolvasztó sónak

Tisztítás és gondozás

 • szükség esetén javasoljuk vízzel és puha kefével a felület tisztítását

 

A Semmelrock Premium Protect® teszt:

Egy Semmelrock Premium Protect® felületen és egy nem védett felületen fáradt olajat, vörösbort, kávét, ketchupot és mustárt több órán át állni hagytunk. Ezt követően végeztük el a tisztítást szappanos vízzel és kefével.

Eredmény: Halvány fáradt olaj maradványok, egyébként minden más folt problémamentesen eltávolítható volt
a Semmelrock Premium Protect® védett burkoló köveiről.

 

La Linia járólapok
Semmelrock Premium Protect®
védelemmel tisztítás előtt

La Linia járólapok
Semmelrock Premium Protect®
védelemmel tisztítás után

La Linia járólapok
Semmelrock Premium Protect®
védelem nélkül tisztítás után