Innováció 6

 • ARTE - Pest Buda kockakő

  Az ARTE - Pest Buda kockakő összekapcsolja a számos európai város óvárosi negyedéből ismert, legyezőszerűen lerakott kiskocka kő attraktív megjelenését egy modern, teljes körű térkő rendszer előnyeivel.

 • Semmelrock Premium

  Különösen a Semmelrock Premium termékkínálat nyújt exkluzív megoldási lehetőségeket igényes térkialakítási elképzeléseiben.

 • Semmelrock felületvédelem

  Semmelrock Protect® és Semmelrock Premium Protect® termékek esetében – a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva – impregnálással egy megfelelő felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja.

 • Einstein® rendszer

  Az Einstein® rendszer egy olyan szabadalmazott komplex rendszer, amely integrált elcsúszás elleni védelemmel rendelkezik. Az intelligens fugázási technika speciálisan a nagy forgalmú és nagy terhelésű térkő felületekkel szemben támasztott követelmények teljesítésére került kifejlesztésre.

 • Kombi forma

  A Semmelrock kombi formája egy olyan lerakási egység, amely meghatározott számú formátumnak megfelelő lapokból áll.

 • Semmelrock Concept

  Semmelrock Concept építőanyagokkal tetszés és kedve szerint kombinálhat. Térburkolás, járdaburkolás, lépcső- vagy falkészítés, vagy tartozékok – a termékcsalád minden eleme ugyanazzal a felületoptikával rendelkezik és színben valamint kialakításban egymással tökéletes összhangban van. A különböző elemek egyedi elképzelése szerint kombinálhatók.