Változatos felületkialakítások

Az alábbi képek a felületek jobb szemléltetése érdekében erőteljes nagyítású részlet-illusztrációt tárnak elénk és a Semmelrock termékeknél használt technológiai megoldásokba nyújtanak betekintést.

Erezett felület

Erezett felület

Egy jelenleg szabadalmaztatás alatt álló gyártási folyamat révén a termék felülete természetes kőhöz hasonló kinézetet kap, ezáltal minden egyes kő és lap egyedi felületű lesz.
Erezett felületű Semmelrock termék:ű

Erezett felületű Semmelrock termék:

Curling felület

Curling felület

Curling technológiával kezelt, szuper finom felület. A felületet először szórják, majd ezt követően egy gépi kefélési technológiával megdolgozzák, melynek eredménye a szuper finom felület.

Curling felületű Semmelrock termék:

Szemcseszórt felület

Szemcseszórt felület

A felületet parányi acélgolyók koptatják, így kíméletes technológiánknak köszönhetően válik érdessé és finom struktúrájúvá. Ebből adódóan egyéb felületekkel is kombinálható.

Szemcseszórt felületű Semmelrock termék:

Strukturált felület

Strukturált felület

Az öntőforma kialakítása a lapoknak természetes hatású felületet ad. A tudatosan alakított kisebb magasságbeli eltérések és különböző alakú bemélyedések a természetes kövek felületét kívánják leképezni.

Strukturált felületű Semmelrock termékek:

 

Antikolt felület

Antikolt felület

A kész köveket egy erre a célra szolgáló berendezésen koptatjuk. A koptatás alatt a térkövek élei véletlenszerűen töredeznek, lepattognak, felületük csiszolódik. Ezek adják a burkolat antik megjelenését.

Antikolt felületű Semmelrock termékek:

Mosott felület

Mosott felület

A mosott felületek struktúrája finom kidolgozású. Az előtűnő zúzalék természetes módon nyújt tündöklő látványt. A felület nagyon intenzíven fénylik.

Mosott felületű Semmelrock termékek:

Finom kopórétegű felület

Finom kopórétegű felület

A kezeletlen felület kvarcrétegű, ill. nyers betonfelülettel kerül kivitelezésre. Ennél fogva egyszerű és elegáns látványt nyújt.

Finom kopórétegű felülettel ellátott Semmelrock termékek: