Beton? Természetesen!

Miből áll tulajdonképpen a beton? A beton egy jól kigondolt keverék, mészből, cementből, vízből és az úgynevezett adalékanyagból, homokból, kavicsból áll.

Beton – természetes termék

Beton – természetes termék

Az adott termékhez igazodóan az adalékanyagokat illetve további színezékeket megfelelően lehet variálni, adagolni, melyek a betonnak különösen nagy ellenállóképességet vagy speciális kifejezőerőt kölcsönöznek. A beton minden alkotórészét a természet adja.

 

A Semmelrock kövek rövid „öko-útjai”

Minden magyar évente 6 tonna CO2 kibocsátást okoz. Ez naponta fejenként 16 kilogrammot jelent. Mindannyian javíthatjuk saját klímaegyensúlyunkat, ha régiónkon belülről származó terméket vásárolunk, és ezzel rövidebbé tesszük a gépjárművel történő szállítási útvonalakat.

Tudja-e, hogy a Semmelrock lapok és kövek 99%-ban regionális termékek? És hogy ennek köszönhetően viszonylag röviden – légi úton semmi esetre sem – utaznak? A Semmelrock kövek a gyártól az Ön otthonáig legfeljebb 300 kilométeres utat járnak be. Ha Semmelrock termékek mellett dönt, támogatja régióját, és a környezetet is kíméli.