• Falak

  Falrendszerekkel a privát szféra megőrzését szolgáló kertrészletet hozhatunk létre. Egy-egy ilyen tér az Ön kertjének dísze, egyéniségének hordozója. A házhoz illő Semmelrock kerítés rendszer gyönyörű keretet biztosít kertjéhez.

 • Járdák

  Modern, rusztikus, mediterrán hangulat, vagy egyszerű elegancia?
  A Semmelrock termékekkel végtelen megoldási lehetőség kínálkozik, legyen szó a ház bejáratáról, a kertbe levezető gyalogútról, vagy egy tipegőről a grillezőhöz.

 • Kerti építmények

  Valami rendkívülit szeretne? Egyedi jellegű kerti dizájnt, kerti építményt?
  A Semmelrock termékek szabad teret engednek a kreatív gondolatoknak a kerti faltól a virágágyásokig, az ülőhelyektől a grillsütőkig.

 • Kerti tavak

  Igazi különlegesség, a kert vonzó színfoltja egy szépen kialakított kerti tó. Megnyugtató, kellemes érzést nyújt mindazoknak, akik a legtermészetesebb módon kívánják lakóhelyüket a környezetbe illeszteni. A Semmelrock termékek segítenek abban, hogy a megvalósult környezet minden álmot felülmúljon.

 • Lépcsők

  Lépcsők, paliszádok és szegélykövek segítenek Önnek az út és tér határolásban, a zöld felületek megosztásában, vagy összekötésében. A fű felületek által határolt területek külön struktúrával gazdagítják kertjét.

 • Medencék

  A medence és környezete mindenki tekintetét odavonzza egy kertben. A Semmelrock térkövek és lapok nem csak egy szép megoldást jelentenek, hanem egy csúszásmentes felületet is biztosítanak a család számára.

 • Műemlékkörnyezet

  Klasszikus formák létrehozása már nemcsak a templomok és kastélyok körüli udvarokban, tereken, hanem a szűkebb lakókörnyezetünkben is egyre népszerűbbek. Szeretne kávézni saját főterén? Ennek semmi akadálya, hiszen a Semmelrock műemlék jellegű térköveivel, lapjaival, kiegészítőivel vissza tudja forgatni az idő kerekét, visszahozhatja a régi óvárosok nyugodt hangulatát.

 • Rézsű

  Rézsűk az elválasztás és növényhatárolás legjobb példái. A virágzó rézsűk és teraszok a házat egy zöld oázissá varázsolják.

 • Sarok

  Minden kertépítő számára az egyik legizgalmasabb feladat megtervezni és létrehozni a kert keretein belüli elválasztásokat. Legyen szó a virágos és veteményes kert, egy grillező, vagy az autó beálló elhatárolásáról, a Semmelrock határoló elemei végtelen lehetőséget kínálnak e feladat megoldására.

 • Teraszok, előkertek

  A terasz az a hely, ahol családjával, barátaival kellemes órákat tud eltölteni.
  A Semmelrock térkövek és lapok segítenek abban, hogy a terasz az Ön meghosszabbított nappalija legyen a szabadban.