• Kereskedelmi létesítmények bejárata

  A kisebb városok boltjaitól a megyeszékhelyekben található plázákig minden köztéri épületre igaz, hogy lehetnek bármennyire szépek és modernek is, az őket körülvevő terület kidolgozottsága adja a látogató első benyomását. A Semmelrock térkövei és lapjai országszerte számtalan köztéri épületet vesznek körül, szépségükkel és a magassarkú számára is kényelmesen járható felületükkel csalogatva a kedves látogatókat.

 • Környezeti architektúrák

  A köztereinken elhelyezett padok pihenésünket szolgálják, míg a szökőkutak és csobogók szemünknek nyújtanak megnyugtató, a hétköznapi rohanásból kikapcsoló látványt. Ha mindezt egy szép, Semmelrock térkővel burkolt felületen élvezhetjük, úgy a kapott eredmény egy még kellemesebb, pihentetőbb környezet lesz.

 • Közterek

  Zsúfolt mindennapjainkban egyre zsugorodik a kikapcsolódásra rendelkezésünkre álló idő, így egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy ezt a néhány órát minél kellemesebb környezetben tölthessük el. A Semmelrock térkövei Magyarország minden tájegységén megtalálhatóak és egyre több közteret tesznek évről évre szebbé és élhetőbbé.

 • Lépcsők, támfalak

  A Semmelrock nem pusztán térköveket és lapokat gyárt, de élen jár az ezen felületekhez illeszkedő színű és felületű lépcső és támfal elemek előállításában is. Ezek a termékeink is képviselik a megbízható Semmelrock minőséget, melynek időtállóságáról számtalan köztéren megbizonyosodhat a kedves érdeklődő.

 • Műemlékkörnyezet

  A Semmelrock termékpalettájában a modern és sokszínű térkövek és lapok mellett megtalálható a komoly és visszafogott, mégis elegáns látványt nyújtó termékek széleskörű választéka is. Ezek a burkoló elemek közterek esetében főként a műemlékek környezetében varázsolnak harmonikus összhatást.

 • Parkolók

  A parkolók azok a területek, melyekre egyszerűen szükség van az egyre növekvő számú gépkocsik miatt. Ha már azonban elkerülhetetlen a kialakításuk, akkor miért is ne tegyük őket is zöldebbé, vagy épp színesebbé? Ezen cél elérésében segítenek gyeprácsköveink, illetve gépkocsi terhelésnek gond nélkül ellenálló egyéb térköveink.

 • Teraszok

  Egy szépen kialakított terasz bármely épület méltó meghosszabbítása lehet, mely átmenet az ingatlan és a hozzá tartozó telek között. A Semmelrock tékövei és lapjai nagy választékban nyújtanak megoldást ezen fontos terület harmonikussá és vonzóvá tételéhez.

 • Utak, körforgalmak

  Az aszfalt már a múlté. Ha a teherbírás és az időtállóság mellett az esztétikumból is szeretnénk kihozni a maximumot, akkor a Semmelrock térkövei megbízható megoldást nyújtanak.

 • Vakok és gyengénlátók közlekedése

  Köztereink megszépítésekor gondolnunk kell látássérült embertársainkra is. Közlekedésüket nagyban megkönnyítik a felületükön domború (bütykös, vagy bordás) vakvezető kövek, melyeket a közterület térkövezésekor a Semmelrock kiegészítőként biztosítani tud.

 • Vonalas létesítmények (sétányok, járdák)

  Munka után egy kellemes, megnyugtató séta, vagy egy hétvégi pihentető kocogás energiával tölti fel az embert. Egy-egy ilyen kis testmozgásra pedig hamarabb vesszük rá magunkat olyan sétányokon, melyek látványa békével tölti el szívünket. A Semmelrock térkövei és lapjai biztosítják ezt a csalogató érzést.