Mintakert

Amikor új ruhát vesz, teljesen természetes, hogy több darabot is megtekint, felpróbál, összehasonlít. Amit a textilipar réges-rég tud, azt a Semmelrock is hasznosítja.

Mintakertjeinkben sétálgathat, kipróbálhatja és élvezheti a formatervezés világát. Azt, hogy melyik térkő, lap, vagy kerítés, lépcsőelem felel meg az Ön személyes elképzelésének, melyik színezés illik a személyiségéhez.

A Semmelrock terasz-, út- és térkialakítási ötletekkel segíti a kert kialakításban. Cölöpök, szegélyelemek és lépcsők építési megoldásaira szintén talál példákat. Munkatársaink a helyszínen minden kérdésére válaszolnak és további tippekkel és műszaki fortélyokkal is rendelkezésére állnak. Javasoljuk, hogy látogatása előtt egyeztessen időpontot szakértőinkkel, hogy biztosan elég időt fordíthassunk Önre.

 

Semmelrock mintakertek Magyarországon:

Semmelrock mintakertek Magyarországon:
 • Semmelrock mintakertek Ócsa
  H-2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 108
  Tel.: +36/29/578-112, fax: +36/29/578-119
   
 • Semmelrock mintakertek Felsőzsolca
  H-3561 Felsőzsolca, Szikszai út 1., Ipari Park
  Tel.: +36/46/502-310, fax: +36/46/321-329

Mintakertjeink szabadon bejárhatók, időtől függetlenül bármikor látogathatók. Szakmai tanácsadással szívesen állunk rendelkezésére munkanapokon 8:00 és 15:00 óra között.

 

“Sz” mint Szolgáltatás

A Semmelrocknál a Szolgáltatás nagybetűs szó. Munkatársaink időt szánnak Önre. Az a döntése, amit egy út, egy teraszkialakítás, vagy akár egy kerti tó, vagy medence körüli tér, vagy egy feljáró építésével kapcsolatban hoz, a következő években napi kísérője lesz, magától értetődő tehát, hogy a legjobb tanácsadást vegye ehhez igénybe. Kert- és tájépítő társaságokkal, valamint az építőanyag kereskedelemmel is együttműködünk, azért hogy széleskörű, megalapozott és megbízható információkkal tudjunk szolgálni.

Ezenkívül a Semmelrocknál olyan szakértők dolgoznak, akik építészekkel, várostervezőkkel, a műemlékvédelemmel, műszaki kivitelezőkkel együttműködve egyedi megoldásokat terveznek és valósítanak meg. Természetesen tervezőprogram, azaz a CAD támogatással is. szívesen állunk rendelkezésére. A "mindent egy helyen" elvet a partnerhálózatunkkal is követjük: az értékesítésen túl az építésre, burkolásra is tudunk partnert ajánlani.