A Semmelrock Stein+Design virtuális világa sok mindent kínál.

A szép kert kialakításához szükség van jó ötletekre, egy jó koncepcióra és a gyakorlati megvalósításhoz praktikus tanácsokra. Célunk az, hogy a tájékozódás és a tervezés ideje alatt Önt a lehető legjobban segítsük. Mindegy, hogy teljesen új megvalósításról vagy a terasz, kert bejárat környékének kisebb szépítgetéséről van szó. Nem csak szaktanácsadással és inspirációkkal támogatjuk, hanem praktikus megoldásokat és fontos információkat is nyújtunk a kivitelezéshez és a karbantartáshoz.

Termékkereső

Nem biztos benne, hogy melyik termék lenne az Ön számára megfelelő? Termékkereső programunk segít Önnek az ideális választásban.

>> Termékkereső <<


 

 

Fotók

Nézze meg a galériánkban található jobbnál jobb ötleteket, melyekkel teraszok, kerti utak, medencék, bejáratok, ill. kerítések, lépcsők és támfalak kialakításához adunk ötleteket.

>> Referencia fotók <<


 

 

Burkoláshoz szükséges mintaigény kiszámítása

A térkövek és lapok rakásmintájához szükséges anyag mennyiségét a honlapunkon található program segítségével ki tudja számolni, és a leendő felületet is meg tudja tekinteni.

>> Tudástár <<

 

Tudnivalók

Biztosítjuk Önnek a burkolás kivitelezéséhez szükséges gyakorlati útmutatókat, műszaki dokumentációkat, illetve ötleteket nyújtunk a felületek ápolásához és karbantartásához is.

>> Ötletek profiknak <<