Virtuális barangoló programunk mellett próbálja ki új termékkeresőnket is, amely felhasználási terület, színvilág, vagy akár a felhasználási terület várható terhelése alapján segít Önnek kiválasztani a legjobb megoldást!

Csak pár kattintás és megtalálja a legoptimálisabb megoldást!

1. lépés:

Kérjük válassza ki a felhasználási területet, amely alapján megtörténhet az előzetes szűrés.

2. lépés:
A jobb oldalon található további tulajdonságok, jellemzők segítségével végezzen további szűréseket a legoptimálisabb megoldás megtalálása céljából. Minden szűrés után megjelennek javaslataink.

 

Fontos tudnivalók:
Vissza tudja vonni a kiválasztott termék tulajdonságot a megfelelő jelzésre történő ismételt klikkeléssel.

Válassza a "Keresés újra” gombot a szűrési terület alsó részén, ha ki szeretné kapcsolni azokat a termék tulajdonságokat, amelyeket előzőleg kiválasztott.

Csak olyan termék tulajdonság, jellemző jelenik meg a jobb oldalon, amelyik a kiválasztott felhasználási területtel kapcsolatos.

Ha a kert egészére vonatkozó egységes felületi megjelenést ugyanolyan felület kialakításával készült termékekkel kívánja megoldani (térkő, lap, falrendszer, határolók, lépcsők) javasoljuk, hogy válassza a "Semmelrock Concept" jelzést.

Itt találja meg az összes részletet a kiválasztott termék tulajdonságra vonatkozóan:

 

Felhasználhatóság

Kérjük válassza ki a felület várható terhelési osztályát.

Personen    

     gyalogos forgalom

 

PKW

   

     autó

 

LKW

 

     kamion

 

 

Szín tónusok

Kérjük válassza ki a felület szín árnyalatát, tónusát.

Brauntöne    barna tónus


 

Dunkelgrau    sötét szürke tónus


 

Grautöne    szürke tónus


 

Farbmix     színátmenetes megjelenés


 

Rottöne     vörös tónus


 

Weißtöne    fehér tónus


 

Gelbtöne    sárga tónus

 

 

Felületvédelem

Kérjük válasszon a felületvédelmi lehetőségek közül:


Semmelrock Protect®        

sem_logo_protect
      

 


 

Az alkalmazott legmodernebb technológia a követ belülről teszi ellenállóvá és külön felületvédelemmel óvja a kő felszínét. Így a Protect felületvédelemmel ellátott Semmelrock termékeket könnyebb tisztán tartani, mivel a szennyeződés nehezebben tapad meg rajtuk. Rágógumi, foltok, rászáradt anyagok eltávolítása egyszerűbb. Emellett a termékek éveken át megtartják természetes megjelenésüket, a színek alacsonyabb fakulási tényező mellett csillogóbbak maradnak. 

 

Semmelrock Premium Protect®

sem_logo_premium_protect
      


 

 

Semmelrock Premium Protect® az optimális felületvédelem, melynek köszönhetően a különösen makacs szennyeződések eltávolíthatók. A Semmelrock Premium Protect® terméknél a kiegészítő felületkezelésnek és az UV sugárzással történő keményítéssel a termékek különösen szép fényt és kíváló színvédelmet kapnak.

 

Termék jellemzők

Kérjük válasszon az alábbi speciális Semmelrock fejlesztések közül:


Einstein távtartó rendszer

Logo_Einstein

    

 

 

 

Az Einstein rendszer egy olyan szabadalmaztatott komplex rendszer, amely integrált elcsúszás elleni védelemmel rendelkezik. A rendszer speciálisan a nagyforgalmú és nagy terhelésű területekkel szemben támasztott követelmények teljesítésére került kifejlesztésre.

 

Semmelrock Concept

sem_logo_concept
    

 

 


Semmelrock Concept - egy design, sok megoldás. A Semmelrock design megoldásaival nyílik lehetőség arra, hogy ugyanolyan felület kialakításával gyártott térköveket, lapokat, falazó- és kerítéselemeket, szélköveket, szegélyköveket, lépcsőket, stb. egymással kombinálhassuk. Az egyes termékek azonos megjelenésű felületeinek köszönhetően igényes, egységes megjelenést erhetünk el.
 

Kombiforma

icon_kombiform
     

 


 

A kombi forma lehetőséget biztosít arra, hogy az ugyanolyan felület kialakításával gyártott térköveket, lapokat falazó- és kerítéselemeket, szélköveket, szegélyköveket, lépcsőket, stb. egymással kombinálhassuk az egységes megjelenés érdekében.