A CAD tervezőprogram lehetővé teszi, hogy az adott alaprajzra, a kiválasztott termékek, színek és rakásminták szerint készített burkolatról valóság közeli számítógépes grafikák, úgynevezett látványtervek készüljenek, amelyek segítségével gyakorlatilag megnézheti az elképzelt burkolatot – még a megépítés előtt! A tervezési munkát tervezési díj ellenében végezzük, amit azonban vásárlás esetén visszatérítünk. A tervezőprogrammal lehetővé válik kész terv, látványterv készítése, fektetési terv, burkolat kiosztás, anyagszükséglet számítás. A műszaki tervek készítéséhez segít a kötésminta, futósorok elkészítésében, az anyagszükséglet számításban.

Így működik:

Így működik:

Töltse ki kereskedőinknél található CAD tervező program megrendelő-lapot, és a kívánt felület,méret, termék és fektetési mintára vonatkozó adatokkal együtt, postán vagy faxon küldje el címünkre:

3D Tervezés
SEMMELROCK STEIN+DESIGN BURKOLATKŐ Kft.
2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 108.
Fax: +36/29/578-928
E-mail: tervezo@semmelrock.hu
 

 

 

Tervező kollégánk a kapott információk és a szükséges egyeztetések alapján elkészíti a felület burkolási tervét, amiről színes látványterveket is küldünk Önnek. A terv mennyiségi kalkulációt is tartalmaz, illetve az építéskor fektetési tervként is használható.

 

Példa egy megvalósult tervezési folyamatra

CAD4   

   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CAD tervek a képen látható udvarhoz:

    Terv 1

    Terv 2

    Terv 3

 

Információ kérése
 • SEMMELROCK
  STEIN+DESIGN
  BURKOLATKŐ Kft.

  H-2364 Ócsa
  Bajcsy-Zsilinszky út 108.
  Tel. +36 29 / 578 - 112
  Fax +36 29 / 578 - 130
  Email